Betaalmogelijkheden KamagraDrogist.nl: 

SEPA Overboeking – Vooraf veilig vooruit betalen

U kunt uw bestelling ook betalen door het bedrag rechtsreeks naar onze rekening over te maken. De rekening gegevens krijgt u te zien wanneer u gaat afrekenen en ook nog een keer in uw mailbox na het afronden van uw bestelling. Wij versturen uw bestelling pas wanneer de betaling binnen is. Houdt hier rekening mee wanneer u een dag uitkiest waarop u uw pakketje wilt ontvangen. Vaak staat het bedrag al de zelfde dag op onze rekening maar soms ook niet. Als u zeker wilt zijn dat het de zelfde dag nog wordt verstuurd, stuur dan een print screen mee van de betaling en stuur deze via de contact pagina of WhatsApp naar ons toe.

Nieuwe betaalgegevens
Via iDEAL betalen is niet meer mogelijk in onze shop, blokkades komen steeds om de hoek kijken vanwege de aard van het product. Maar bij ons kunt u middels een eenvoudige overschrijving, een SEPA transactie via IBAN, ook betalen en het is net zo snel en veilig als iDEAL. Het is een simpele overboeking via uw bank naar ons rekeningnummer in België. Weet u niet hoe u een overschrijving maakt? Volg dan onderstaande 3 stappen.
  1. Kopieer of noteer IBAN code: (krijgt u te zien bij het afrekenen) en open uw bank app op uw telefoon
  2. Ga vervolgens naar de optie ‘overboeken’ en vul de gegevens in waarnaar gevraagd wordt. Meestal zijn IBAN, NAAM, en het BEDRAG voldoende, afhankelijk van uw bank. Vergeet niet, alléén het ordernummer te vermelden in de omschrijving.
  3. De bank geeft aan dat u een SEPA transactie maakt naar een ander land. Bevestig de transactie en uw betaling is op een veilige manier voltooid. Het bedrag zal binnen een paar uur of de volgende dag op onze rekening staan.

 

Kamagra betalen via iDEAL (niet beschikbaar)

Kamagra betalen met iDeal is gratis. U rekent uw bestelling af in de vertrouwde betaalomgeving van uw bank, die de veiligheid hiervan garandeert. Helaas is iDEAL op dit moment niet beschikbaar. We werken met man en macht eraan om deze optie weer beschikbaar te stellen.

Hoe werkt iDEAL?

U kiest iDeal als betaalmethode. Vervolgens selecteert u uw bank. Hierna wordt u doorgeleid naar de site van uw bank, waar de betaalopdracht al voor u klaar staat. De bank vraag u om een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt dan direct van uw betaalrekening afgeschreven en KamagraDrogist.nl wordt geïnformeerd dat uw bestelling betaald is. Op het moment dat de betaling door ons is ontvangen, verzenden wij uw bestelling.